Fashion, Video

H&M bikini & badpak shoplog

H&M bikini & badpak shoplog

Ik wil meer gaan doen met body positivity en self love op mijn YouTube kanaal, en hoe kan ik daar nu beter mee beginnen dan met een grote try-on bikini en badpak shoplog? Helemaal toepasselijk tijdens deze hittegolf lijkt me zo. Ik bestelde allerlei verschillende modellen bikini’s en badpakken bij de H&M om aan jullie te laten zien hoe die staan op iemand die niet het maatje heeft van de modellen online. Hopelijk helpt dit jullie weer in de zoektocht naar jullie perfecte bikini of badpak, want ieder lichaam is een bikini-lichaam!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.