H&M bikini & badpak shoplog

H&M bikini & badpak shoplog

24 juli 2019 No Comments

Ik wil meer gaan doen met body positivity en self love op mijn YouTube kanaal, en hoe kan ik daar nu beter mee beginnen dan met een grote try-on bikini en badpak shoplog? Helemaal toepasselijk tijdens deze hittegolf lijkt me zo. Ik bestelde allerlei verschillende modellen bikini’s en badpakken bij de H&M om aan jullie te laten zien hoe die staan op iemand die niet het maatje heeft van de modellen online. Hopelijk helpt dit jullie weer in de zoektocht naar jullie perfecte bikini of badpak, want ieder lichaam is een bikini-lichaam!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×