Hippie markten & prachtige uitzichten op Ibiza // WEEKVLOG #41

Hippie markten & prachtige uitzichten op Ibiza // WEEKVLOG #41

21 oktober 2019 2 Comments

Het is maandag en dat betekent weer een nieuwe weekvlog! Dit keer is het een speciale weekvlog aangezien ik afgelopen week samen met mijn moeder op het prachtige Spaanse eiland Ibiza verbleef. We bezochten hippie markten, genoten van prachtige uitzichten en konden nog even heerlijk nazomeren. In deze vlog neem ik je dan ook mee tijdens het verkennen van het eiland: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 24 oktober 2019 at 21:46

  Wat heerlijk!

 • Ria 22 oktober 2019 at 15:10

  Leuk vlog Irina!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×