Hilarische maar onmogelijke dilemma’s

19 juli 2015 2 Comments

IMG_1034

Toen ik afgelopen week mijn standaard rondje blogs op bloglovin’ ging, kwam ik een onwijs leuke video tegen van Vera en Suz. Ik vond het een onwijs leuke video en besloot om ook zo’n filmpje te maken! Ik maak in de video van vandaag dan ook de raarste keuzes, in onmogelijke maar hilarische dilemma’s. En natuurlijk ben ik benieuwd wat jij zou kiezen, dus laat dat vooral achter in de reacties!

Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn youtube kanaal

2 Comments

 • Kim 20 juli 2015 at 21:27

  Haha, heerlijk dit! 🙂

 • Ria 19 juli 2015 at 17:24

  Leuk filmpje Irina; blij dat ik niet voor deze dilemma’s gesteld wordt, en zeker niet zoveel dilemma’s!!
  Want dan zou ik bij de eerste ronde Russische roulette wel doodgeschoten willen willen worden 🙂 En als dat niet lukt ben ik een moordenaar en maak ik mezelf van kant…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×