High End Stash Flash

10 juli 2016 6 Comments

Na mijn Essence stash flash en Catrice stash flash voor jullie te hebben gefilmd leek het me leuk om ook een high end stash flash te maken. Ik laat je vandaag mijn producten zien van The Balm, MAC en Urban Decay. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Stash Flash video’s

Essence – hier –
Catrice – hier –

Reviews

The Balm The Manizer Sisters palette – hier –
MAC Burgundy Times Nine palette – hier –
MAC Faux – hier –
MAC Velvet Teddy – hier –
MAC Whirl – hier –
MAC Taupe – hier –
MAC Persistence – hier –
MAC Sin – hier –
Urban Decay Gwen Stefani palette – hier – 

6 Comments

 • Maaike 11 juli 2016 at 20:16

  Mooie high end stash! Tip: als je MAC oogschaduw wilt proberen, koop dan losse pans. Die kun je in een Z-palette oid doen of in een MAC palette. Dan ben je per oogschaduw veel minder kwijt. Bovendien is de kwaliteit van single pans beter dan van de x9 paletten. Toen ze net uitkwamen heb ik ze geswatcht in de winkel en zelfs de MUA gaf toe dat de kwaliteit minder goed is dan ‘echte’ MAC oogschaduws.

  • Irina 11 juli 2016 at 21:44

   Oew goede tip! Daar ga ik binnenkort dan maar eens naar kijken ^^

 • hilde 10 juli 2016 at 10:24

  Ik ga hem vanmiddag even op je YouTube kanaal kijken, ben nu natuurlijk abonnee..hihi

  • Irina 10 juli 2016 at 10:56

   Haha, ben benieuwd wat je ervan vind!

 • Astrid 10 juli 2016 at 09:55

  Mooie producten hoor! Vooral het laatste palette!

  • Irina 10 juli 2016 at 10:22

   Ja dat is echt wel het pareltje uit mijn make-up stash: zoo mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×