Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

9 maart 2019 2 Comments

Op de blog van Joyce zag ik een tijdje terug een artikel voorbij komen waarin ze vertelde waar ze de komende tijd allemaal naar uit keek. Ik vond dit zo’n ontzettend leuk idee dat ik besloot dit ook te doen. Na alle narigheid van de afgelopen tijd is het namelijk extra belangrijk om ook te kijken naar de leuke dingen: vandaag dan ook vijf dingen waar ik de komende tijd naar uit kijk!

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Het inrichten van mijn kamer

Zoals jullie weten ben ik sinds afgelopen zomer druk bezig geweest met de make-over van mijn kamer. Helaas is dit proces enorm vertraagd, doordat het opruimen en uitzoeken van mijn kamer langer duurde dan gedacht. In december begon ik dan ook eindelijk met het verven van mijn kamer, maar door het plotselinge overlijden van mijn vader kwam dit opnieuw stil te liggen. Samen met mijn vader had ik de helft van mijn kamer weten te verven, maar de andere helft moest dus nog gebeuren. Omdat deze constante herinnering aan hem erg pijnlijk was besloten we een schilder in te huren om het laatste deel af te maken.

Inmiddels is het verven van de kamer zo goed als af en worden vandaag de laatste puntjes op de i gezet. Hierna wordt het nog even 1,5e week wachten tot de vloer gelegd wordt op 20 maart, maar hierna kan ik eindelijk zelf aan de slag. Tijd om al mijn nieuwe meubels in elkaar te zetten, mijn pallets te bestellen voor het grote pallet bed en alles in te richten zoals ik het voor ogen heb. Hoewel het heel erg dubbel voelt dat ik dit alles nu zonder mijn vader af maak, is het wel echt iets waar ik ontzettend erg naar uitkijk. Straks kan ik al mijn plannen en ideeën eindelijk gaan uitvoeren en zal mijn kamer na jaren eindelijk zijn zoals ik hem wil.

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Mijn stedentrip naar Lissabon in april

Vlak na het inrichten van mijn kamer staat het volgende leuke ding alweer op de planning: de jaarlijkse citytrip van mij en mijn moeder. Dit jaar hebben we besloten om vooor het mooie Lissabon te gaan, waar we beide nog nooit zijn geweest. Ik kan echt niet wachten om deze prachtige kleurrijke stad met eigen ogen te zien en ben nu al benieuwd naar de spierpijn die ik zal hebben door al het bergop- en afwaarts lopen.

Zelf zijn we ons al een tijdje aan het verdiepen in al het moois dat Lissabon te bieden heeft, maar mochten jullie nog tips hebben die we absoluut niet mogen missen laat ze dan zeker weten in een reactie. Zelf hoop ik stiekem dat we tijd hebben om een uitstapje te maken naar het prachtige Sintra, om hier het prachtige paleis te kunnen bezichtigen. Maar natuurlijk wil ik Lissabon zelf ook heel erg graag zien.

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Mijn vakantie naar Griekenland in juni

De volgende vakantie staat gepland voor juni, en zoals jullie van ons gewend zijn gaat deze weer naar het prachtige Griekenland. Dit keer hebben we besloten om een stuk van het vaste land te bezichtigen: de streek Preveza die vlak bij het eiland Lefkas ligt. Onze precieze route hebben we nog niet vast staan, maar waarschijnlijk worden het de eilanden Corfu en Lefkas, de streek Preveza (met het mooie Parga) en een uitstapje naar Meteora: een prachtig natuurlandschap van hoge rotspilaren met hierop kleine kloosters.

Hoewel we nog druk bezig zijn met het uitstippelen van onze precieze route kan ik nu al niet wachten tot ik weer in het heerlijke Griekenland zit. Daarnaast wordt het een bijzondere trip waarbij we mijn vader zijn as gaan uitstrooien ergens langs de Griekse kust. Iets waarvan ik zeker weet dat mijn vader het een prachtige laatste bestemming zou vinden.

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Gezellige dagjes weg

Naast deze grote trips naar het buitenland staan er ook een aantal andere leuke dagjes op de planning. Zo ga ik in april weer naar de E.L.F. Fantasy Fair, waar ik nog ieder jaar heerlijk kan genieten van dit dagje ontsnappen aan de werkelijkheid.

Daarnaast had mijn vader met zijn laatste keer meespelen met de Bank Giro Loterij 4 kaartjes voor een dagje weg gewonnen, waardoor ik samen met mijn moeder twee keer een dagje weg kan naar een pretpark of dierentuin. We hebben nog niet precies uitgezocht waar we naartoe gaan en wanneer, maar het feit dat ze er sowieso aan zitten te komen is al heel erg fijn. Even iets anders dan al het geregel rondom de erfenis.

Hier kijk ik de komende tijd naar uit

Het uitwerken van mijn plannen

Het laatste ding waar ik ontzettend erg naar uit kijk is het moment waarop ik alle plannen die ik in mijn hoofd heb zitten kan gaan uitwerken. Momenteel schrijf ik alles wat er in mijn hoofd op komt op in een schriftje, omdat ik simpelweg nog te veel aan mijn hoofd heb om het direct uit te gaan werken. Ik kan dan ook niet wachten tot die rust weer terug komt en ik aan de slag kan met alle ideeën die ik heb. Ideeën voor mijn blog en YouTube kanaal, maar ook een eventuele andere onderneming die ik zou willen starten en het schrijven van een eventueel boek. Mijn hoofd zit bomvol met ideeën, maar de daadwerkelijke uitvoering laat nog even op zich wachten.


Dit zijn de vijf dingen waar ik zelf de komende tijd heel erg naar uit kijk. Het zijn allemaal compleet verschillende dingen, maar wel dingen waar ik blij van word en dat is iets waar ik op dit moment heel erg veel waarde aan hecht. Ik ben ook erg benieuwd waar jullie de komende tijd naar uit kijken, dus laat dit vooral weten in een reactie.

2 Comments

 • Joyce 11 maart 2019 at 15:43

  Wat een fijne vooruitzichten! Wat mooi dat jullie trouwens de as van je vader mee gaan nemen naar Griekenland, ik denk inderdaad dat hij dit een mooie laatste rustplaats gaat vinden!

 • Nicole 10 maart 2019 at 10:49

  Super tof dat je twee hele leuke reizen gaat maken. Lissabon lijkt me echt heel erg tof, maar Griekenland ook hoor! En je kamer inrichten lijkt me ook heeel erg leuk om te doen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×