Het is weer 1+1 gratis op alle nagellak bij het Kruidvat

18 september 2015 No Comments

IMG_1797

Ik heb vandaag even een kort extra artikel voor jullie, omdat ik er gisteren achter kwam dat het Kruidvat weer 1+1 gratis heeft op alle nagellak. Dit gebeurt eens in de zoveel tijd, en wanneer het gebeurt is het natuurlijk het perfecte moment om even lekker nagellak in te slaan! Ik vertel je wat mijn aanraders zijn.

2 producten die ik je aanraad om in te slaan tijdens deze actie zijn de Insta Dry Top Coat en de Diamond Strength Hardener van Sally Hansen. Ik gebruik allebei deze producten tijdens iedere manicure, en ben er onwijs blij mee.

De Diamond Strength Hardener is zoals de naam al zegt een nagel verharder, maar je kunt hem ook gebruiken als base coat. Ik gebruik hem dan ook iedere keer wanneer ik mijn nagels lak als base coat, zodat niet alleen mijn nagellak beter blijft zitten en niet in mijn nagels trekt (wat nog wel eens wil gebeuren met donkere kleuren) maar mijn nagels ook nog eens steviger worden. Ik merk echt een groot verschil wanneer ik dit product gebruik, en heb dan ook vrijwel altijd stevige lange nagels terwijl ik wel gewoon alles doe op de manege en mijn werk. Ik denk echt dat dit product mijn nagels daarin heel erg heeft geholpen.

Als top coat gebruik ik altijd de Insta Dry Top Coat: deze top coat heeft een hele mooie glans, zorgt dat je nagellak goed blijft zitten en het allermooiste: hij zorgt ervoor dat je nagellak snel droogt! Je kunt de base coat aanbrengen 2 minuten nadat je de nagellak hebt aangebracht, en vervolgens is de nagellak na maximaal 1 minuut compleet droog en kun je dus weer gewoon alles gaan doen! Ik vind het ideaal!

De Insta Dry Top Coat kost €9,99 en de Diamond Strength Hardener kost €11,99. (je bespaard dus flink wanneer je deze producten in de 1+1 gratis actie koopt!)

Wat zijn jou aanraders wanneer het aankomt op nagelproducten? Misschien kun jij anderen helpen, zodat we fijne producten voor weinig geld kunnen inslaan!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×