Het Griekse eiland Corfu verkennen // Vakantievlog #1 2019

Het Griekse eiland Corfu verkennen // VAKANTIEVLOG #1 2019

12 juli 2019 1 Comment

Afgelopen dinsdag ben ik thuis gekomen van mijn vakantie naar Griekenland, waar ik in drie weken tijd vier verschillende plekken heb mogen ontdekken. Vandaag is het tijd om jullie mee te nemen naar de eerste bestemming van onze vakantie: het Griekse eiland Corfu. In deze vakantievlog laat ik je o.a. Corfu stad, Kanoni (met het muizeneiland), Porto Kimoni (de twin beach), Canal D’Amour en nog veel meer zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 13 juli 2019 at 22:07

  Leuk Irina, ik zie uit n het volgende vlog, over meteora 😊

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×