Herfst shoppen bij the Westfield Mall & TK Maxx // VLOG #42

11 september 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Afgelopen week was het 30+ graden, dus besloot ik te gaan herfst shoppen. Logisch toch…? Hoe dan ook: ik neem je mee naar the Westfield Mall waar ik de herfstcollecties voor je pas en ga later nog met Danique langs de TK Maxx om te herfst home shoppen. Ook is het mijn 4-jarig jubileum als ondernemer en sta ik in de Flair. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×