Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

27 september 2020 No Comments

De herfst is officieel begonnen en het werd dan ook hoog tijd om wat leuke nieuwe outfits samen te stellen met kleding uit mijn kast. Ik vind de herfst wat betreft kleding zelf altijd het lastigste seizoen, aangezien het weer gedurende de dag zo kan veranderen qua temperatuur. Ik besloot dan ook om zowel mezelf als jullie wat nieuwe herfst outfit inspiratie te laten opdoen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×