Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

27 september 2020 No Comments

De herfst is officieel begonnen en het werd dan ook hoog tijd om wat leuke nieuwe outfits samen te stellen met kleding uit mijn kast. Ik vind de herfst wat betreft kleding zelf altijd het lastigste seizoen, aangezien het weer gedurende de dag zo kan veranderen qua temperatuur. Ik besloot dan ook om zowel mezelf als jullie wat nieuwe herfst outfit inspiratie te laten opdoen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×