Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Herfst outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

22 oktober 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor mijn kwartaal-lijkse (als het geen woord is maken we dat er zelf gewoon van) video vol outfit inspiratie! Ik laat je vandaag 8x herfst outfit inspiratie zien met kleding uit mijn kast. Hopelijk haal je hier inspiratie uit en kun je de outfits namaken met items die jij al in je kast hebt hangen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×