HEMA Top Coat Dots

21 april 2015 8 Comments

IMG_0632

Afgelopen week kwam ik deze 4 ontzettend leuke nagellakjes tegen bij de HEMA. Het leken me perfecte kleurtjes voor de lente en zomer, en aangezien ik gek ben op top coats kon ik ze echt niet weerstaan. Ik had er nog niet eerder over gelezen dus het leek me leuk om ze vandaag voor jullie te reviewen!

De verpakkingen van de nagellakjes zijn zoals we ze van de HEMA gewend zijn: simpel en strak. Zelf vind ik ze mooi, maar het is ook weer niet zo dat ik door de verpakking wordt aangetrokken en daardoor het product zou willen kopen. Wat ik wel jammer vind is dat de HEMA de lakjes geen namen heeft gegeven. Zoals ze altijd doen hebben de lakjes alleen nummers. Niet erg natuurlijk, maar ik vind namen altijd leuker.

IMG_0647 Nummer 8 is een vrolijke pastel kleurige oranje. De lak is ontzettend schattig en ik denk dat deze heel erg leuk zou staan over een donkere lak, zoals donkerblauw o.i.d.

IMG_0653 Nummer 5 is een leuke zachtroze kleur. Zelf ben ik niet echt weg van roze, maar toch vind ik deze lak wel iets hebben. In combinatie met een mooie paarse kleur basisslak bijvoorbeeld, denk ik dat ik hem best zou dragen.

IMG_0655

Nummer 9 is een mooie paarse/lila kleur. Zelf vind ik dit denk ik wel de leukste van de set. Ik draag graag paarse nagellak, en denk dat dit zeker een goede aanvulling van mijn collectie is. Ook denk ik dat deze in combinatie met een van de andere Dots top coats heel erg leuk is.

IMG_0661

Nummer 7 is een leuke blauwe kleur, die feller is dan de andere kleurtjes die ik heb gekocht, maar nog altijd aan de pastel kant zit. Ook dit is weer een heel erg leuke kleur, die ik zeker vaker ga dragen.

De lakjes drogen niet snel, maar ook niet langzaam. Wel moet je bij het aanbrengen ervan erbij nadenken dat je je nagels niet lakt zoals normaal, maar dat je de Dots als het ware op je nagels dept. Op die manier krijg je het leukste effect.

Mij lijkt het ook heel erg leuk om de verschillende kleuren top coats uit deze collectie samen te dragen. Neem een neutrale kleur basislak en doe van iedere kleur een dun laagje er overheen, waardoor je een soort confetti effect krijgt. Mij lijkt het heel erg gaaf, en ik denk ook zeker dat ik dat binnenkort een keer ga uitproberen!

De HEMA Top Coat Dots kosten €2,75 per stuk.

 

8 Comments

 • Marleen 22 april 2015 at 14:26

  Die zijn erg leuk! Binnenkort even kijken!

 • Priscilla 21 april 2015 at 17:28

  Dit zijn leuke lakjes over een zwarte nagellak!

 • Esmée Sophie 21 april 2015 at 15:30

  Wat een vrolijke lakjes! Die roze en oranje zijn mijn favoriet.

 • Floor 21 april 2015 at 11:49

  Ik vind vooral het in de potjes er leuk uit zien, haha.

 • Sheela 21 april 2015 at 08:23

  In het flesje zien ze er zo apart uit, maar eigenlijk is het gewoon een soort van glitterlak. Mooi!

 • come-moda 21 april 2015 at 07:55

  Wow super leuke lakjes

 • Laura - Dagelijkse hap 21 april 2015 at 07:52

  Wat zijn ze lekker vrolijk 😀 Perfect voor een stralende lente dag!!

 • Roshelle 21 april 2015 at 07:08

  Wow! Ik vind ze supertof! Ze zien er vast nog mooier uit op een kleurtje!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×