HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

21 juli 2016 19 Comments

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

Een tijdje terug liep ik de HEMA in voor een paar schoolspullen (klik hier voor de Back To School shoplog) en natuurlijk kon ik het niet laten om ook even bij de bauty afdeling te kijken. Ik had veel goede verhalen gehoord over de Soft Matt lipbalms van HEMA dus besloot daarvan een paar kleurtjes te proberen. Per ongeluk nam ik ook een Easy Shine lipbalm mee: alle 3 de kleurtjes laat ik je vandaag zien!

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

De verpakking van de lipbalms is simpel. Strak zwart en je kunt aan de verpakking zien of je een matte of een glanzende lipbalm hebt (al zag ik dat dus niet). De dop en onderkant van de lipbalm hebben namelijk de kleur van de lipbalm zelf en daarnaast heeft iedere lipbalm een randje rondom lopen met daarop ‘matt’ of ‘shine’.

Verder zijn het simpele dikke potloodjes, waarmee je je lippen kunt inkleuren.

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

De swatches voelen ontzettend zacht aan, precies zoals je verwacht van een lipbalm. De easy shine lip balm was zelfs zo ontzettend zacht dat hij meteen een stuk van de punt verloor. Verder is het pigment ontzettend goed: zeker voor een lipbalm!

HEMA Soft Matt lipbalm nr. 08

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

Een mooie donkerrode matte kleur mag natuurlijk in geen enkele make-up stash ontbreken. Deze lipbalm van HEMA trok dan ook meteen mijn aandacht. Hoewel ik had gedacht dat hij iets donkerder en paars/roder zou zijn vind ik hem ontzettend tof. Hij voelt ook ontzettend zacht aan op de lippen: zeker niet uitdrogend.

HEMA Soft Matt lipbalm nr. 11

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

Nummer 11 was echt zo een roze/paars/bruin/nude-tint dat ik hem ontzettend mooi vond. Op de lippen is het vooral een paars/nude-tint: ontzettend tof! Dit soort tinten draag ik dagelijks en ik weet dan ook zeker dat ik deze er nog heel erg vaak bij ga pakken.

HEMA Easy Shine lipbalm nr. 04

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

HEMA Soft Matt lipbalms 08 & 11 en Easy Shine lipbalm 04

Deze kleur pakte ik omdat hij me ontzettend vrolijk en zomers leek. Dat is hij zeker! Jammer genoeg dacht ik dus een matte variant in mijn handen te hebben: waardoor hij mij tegen valt. Desondanks is het een fijn product, al is deze nog veel zachter dan de matte varianten waardoor je snel product verliest: voorzichtig aanbrengen dus!

De HEMA Soft Matt & Easy Shine lipbalms zijn zeker een aanrader! Ik snap nu waarom ik overal zulke lovende verhalen hoor over deze producten. Binnenkort (volgende maand, als mijn no-buy maand voorbij is) ga ik zeker kijken voor nog een paar kleurtjes!

De HEMA Soft Matt & Easy Shine lipbalms kosten โ‚ฌ4,00 per stuk

19 Comments

 • Nike di Poppa 26 september 2019 at 21:29

  Ik vind nummer 11 mat heeeel mooi maar zij hebben mij gezegd dat het niet meer bestaat . Wie kan mij erover wat zeggen?

 • gea 21 juli 2016 at 21:34

  Vooral de laatse kleur vind ik heel leuk! toch maar eens aanschaffen haha ๐Ÿ™‚

 • Sandra 21 juli 2016 at 19:46

  Nummer 11 heb ik ook! Ahhh ik ben daar ook zo gek op, op die kleur. Zรณ mooi! Vind ze voor dat kleien prijsje erg goed. Nummer 9 heb ik ook en die is ook erg tof trouwens. ๐Ÿ™‚

  • Irina 21 juli 2016 at 21:10

   Dankje voor de tip! Ik ga volgende maand zeker nog een paar kleuren halen ^^

 • Ilse 21 juli 2016 at 19:44

  Leuke kleuren! Die laatste vind ik heel mooi!

 • hilde 21 juli 2016 at 18:08

  De twee onderste vind ik echt super mooi! Nou, daar ga ik ook eens neuzen ๐Ÿ™‚

  • Irina 21 juli 2016 at 21:10

   Zeker doen, voor die prijs hoef je het niet te laten!

 • Mariska 21 juli 2016 at 12:07

  Ze zien er echt heel mooi uit, aangebracht! Ik ben zo’n verwend kreng die de verpakking niet spectaculair genoeg vindt maar wie weet test ik ze nog wel eens :O

  • Irina 21 juli 2016 at 21:09

   Haha herkenbaar! Maar ondanks de verpakking zijn het topproducten!

 • Melike 21 juli 2016 at 11:32

  Ik vind de nude kleur erg mooi!

  • Irina 21 juli 2016 at 21:09

   Dankjewel! Vind hem ook onwijs tof <3

 • Nicole 21 juli 2016 at 11:24

  Deze zijn heel fijn!! heb er ook een aantal ๐Ÿ™‚

  • Irina 21 juli 2016 at 21:09

   Ik wil er meer.. haha

 • Marleen@burgertrutjes 21 juli 2016 at 10:49

  Van sommige kleurtjes heb ik inmiddels al een tweede exemplaar gekocht. De shine is ook fijn maar ik hou meer van een ‘bold lipstick’. Nummer 11 staat je echt heel mooi! Als ik zulke kleuren draag lijk ik gelijk een beetje ziek hihi!

  ps; kwam via facebook op je blog! leuk! ๐Ÿ™‚

  • Irina 21 juli 2016 at 21:08

   Dankjewel! Ik vind die kleur ook zo tof!

 • Astrid 21 juli 2016 at 10:10

  Wat een mooie kleurtjes! Ik ga er denk ik ook zo eentje scoren! Ik vind vooral de twee matte varianten die je hebt gekocht heel mooi.

  • Irina 21 juli 2016 at 21:08

   Dat zijn ook mijn favorieten! (Ik ben dan ook gek op mat, haha)

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×