HEMA Shoplog // SHOP OR FLOP

HEMA Shoplog // SHOP OR FLOP

28 april 2021 No Comments

Vandaag is het opnieuw tijd voor een Shop or Flop aflevering, dit keer van de HEMA. HEMA verkoopt naast worst en notitieboekjes namelijk ook aardig wat kleding, die ik in deze video ga testen. Alle items test ik op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×