Help mij om Ordinary Odd te verbeteren

16 maart 2017 No Comments

Aangezien ik Ordinary Odd continu wil blijven verbeteren heb ik een enquête samengesteld. Ik zou het heel erg fijn vinden als jullie deze zouden willen invullen. De enquête bestaat uit maar 10 vragen, dus hij is zo ingevuld. Ik heb al eerder zo’n enquête afgenomen en dit heeft mij toen erg geholpen bij het verbeteren van Ordinary Odd.

Zou jij mij willen helpen en heb je een paar minuutjes tijd over? Dan zou je me heel erg blij maken.

De enquête vind je hier.

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×