Persoonlijk, Video

Een hele productieve week // WEEKVLOG #17

Afgelopen week was ik lekker productief voor zowel mijn blog en YouTube kanaal als voor mijn studie. Ik filmde een heleboel video’s, schreef een aantal artikelen en maakte de laatste dingen van mijn project af voor school. Daarnaast leerde ik heel hard voor mijn allerlaatste tentamen van dit schooljaar (waarvan ik inmiddels kan zeggen dat ik hem gehaald heb: YES) en genoot van een lekkere BBQ en een aantal leuke pakjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    26 juni 2017 at 11:29

    Fijn dat je weer beter in je vel zit en dat je je eerste jaar gehaald hebt!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.