Een hele productieve week // WEEKVLOG #17

21 juni 2017 1 Comment

Afgelopen week was ik lekker productief voor zowel mijn blog en YouTube kanaal als voor mijn studie. Ik filmde een heleboel video’s, schreef een aantal artikelen en maakte de laatste dingen van mijn project af voor school. Daarnaast leerde ik heel hard voor mijn allerlaatste tentamen van dit schooljaar (waarvan ik inmiddels kan zeggen dat ik hem gehaald heb: YES) en genoot van een lekkere BBQ en een aantal leuke pakjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 26 juni 2017 at 11:29

  Fijn dat je weer beter in je vel zit en dat je je eerste jaar gehaald hebt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×