Persoonlijk, Video

Een hele fijne week // WEEKVLOG #32

Afgelopen week was ik vrij van school en heb ik dan ook lekker de tijd genomen voor mezelf. Ik had als voornemen om lekker alleen te doen waar ik zin in had en ik moet zeggen dat dat goed gelukt is! Ik merkte dat ik ineens weer heel veel energie kreeg om te filmen en te editen, sprak spontaan twee keer af met vriendinnen om samen te filmen en ging me weer een stuk beter in mijn vel voelen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    15 november 2017 at 15:55

    Wat heerlijk dat je je weer beter voelt! Leuke week log, veel succes met de stage!

    Sterkte met Roosje…

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.