Een hele fijne week // WEEKVLOG #32

15 november 2017 1 Comment

Afgelopen week was ik vrij van school en heb ik dan ook lekker de tijd genomen voor mezelf. Ik had als voornemen om lekker alleen te doen waar ik zin in had en ik moet zeggen dat dat goed gelukt is! Ik merkte dat ik ineens weer heel veel energie kreeg om te filmen en te editen, sprak spontaan twee keer af met vriendinnen om samen te filmen en ging me weer een stuk beter in mijn vel voelen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 15 november 2017 at 15:55

  Wat heerlijk dat je je weer beter voelt! Leuke week log, veel succes met de stage!

  Sterkte met Roosje…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×