Heel veel planten, pallet bed & decoreren // Room make-over #4

Heel veel planten, pallet bed & decoreren // Room make-over #4

3 mei 2019 No Comments

Het is alweer tijd voor de vierde video van mijn room make-over serie. Dit keer ga ik uitgebreid planten shoppen bij de Bosrand, zet mijn pallet bed en nieuwe lampen in elkaar en begin met decoreren. Zo komen er nieuwe vloerkleden, een nachtkastje, krijgen mijn LUSH badproducten een eigen plekje en wordt alles steeds meer één geheel. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×