Heel veel opruimen & organiseren in huis // VLOGMAS #28

29 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 28! Ik heb een lekker rommel dagje in huis, waarin ik druk aan de slag ga met opruimen en organiseren van een boel spullen in mijn kamer. Zo heb ik een nieuw opbergsysteem voor mijn inpakpapier, gebruik het nieuwe mandje dat ik voor kerst kreeg voor mijn menstruatie ondergoed en hergebruik mijn adventskalender om al mijn LUSH sale aankopen in op te bergen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×