Heel veel nieuwe items & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #117

Heel veel nieuwe items & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #117

21 juni 2021 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week kwamen we net terug van vakantie, waardoor het zoeken van een werkritme nog wat moeite kostte. Daarnaast lagen er een heleboel nieuwe items en pakketjes op me te wachten die ik aan je laat zien. Ik vertel je over mijn ervaringen na het testen van de FOREO Luna 3 voor meer dan een maand en praat je bij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×