Lifestyle, Video

Heel veel meubels in elkaar zetten // Room make-over #3

Heel veel meubels in elkaar zetten // Room make-over #3

Het is alweer tijd voor de derde room make-over video! In deze video neem ik jullie mee in het inrichten van mijn kamer. Ik zet allerlei meubels in elkaar: een spiegel, bankje, bureau, bureaustoel en kast. Daarnaast kijk ik meteen hoe ik alles ongeveer in mijn kamer wil hebben staan en laat jullie een stel hele leuke bijzettafeltjes en rotan stoel zien. Veel kijkplezier!

Psst: vergeet niet eerst deel 1 en deel 2 te kijken als je die nog niet hebt gezien!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.