Heel veel meubels in elkaar zetten // Room make-over #3

Heel veel meubels in elkaar zetten // Room make-over #3

2 april 2019 No Comments

Het is alweer tijd voor de derde room make-over video! In deze video neem ik jullie mee in het inrichten van mijn kamer. Ik zet allerlei meubels in elkaar: een spiegel, bankje, bureau, bureaustoel en kast. Daarnaast kijk ik meteen hoe ik alles ongeveer in mijn kamer wil hebben staan en laat jullie een stel hele leuke bijzettafeltjes en rotan stoel zien. Veel kijkplezier!

Psst: vergeet niet eerst deel 1 en deel 2 te kijken als je die nog niet hebt gezien!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×