Heel veel make-up weg doen & solo trip boeken // VLOG #24

Heel veel make-up weg doen & solo trip boeken // VLOG #24

6 augustus 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee naar het gemeentehuis, waar ik mijn paspoort ophaal. Daarna is het dan ook eindelijk tijd om mijn solo trip naar Londen te boeken waar ik het al weken over heb: so exciting! En daarnaast ga ik aan de slag in huis om mijn make-up stash flink op te ruimen: ik doe een heleboel weg. Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×