Heel veel pakketjes // WEEKVLOG #15

7 juni 2017 1 Comment

Afgelopen week was het ontzettend mooi weer, ontving ik een heleboel pakketjes en hoefde maar twee dagen naar school. Klinkt als een goede week, vind je niet? Dat was het ook zeker! In deze weekvlog neem ik je weer mee, ga er lekker voor zitten want hij is aardig lang geworden dit keer!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

 

1 Comment

 • Ria 7 juni 2017 at 10:50

  Succes met vooruit werken Irina! Groeten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×