Havo diploma in the pocket

12 juni 2014 2 Comments

Jaja, vandaag was het dan zo ver. Ik kreeg te horen of ik geslaagd was of niet. Of eerder gezegd, ik kreeg het niet te horen. Als ik tussen 11 en 12 niet gebeld zou zijn, zou ik geslaagd zijn. Nou was ik doodmoe van de afgelopen 3 dagen Londen, en heb dus uitgeslapen, waardoor ik weinig last had van alle stress. Om 12 uur kwam ik onder de douche vandaan en was er nog niet gebeld: ik was dus geslaagd. De vlag kon uit en ’s middags heb ik mijn cijferlijst opgehaald, om het daarna te vieren met een bbq met mijn ouders. Kortom: een topdag.

Ik moet zeggen dat ik mijn examenperiode rustig heb doorlopen. Het leren voor de examens ging redelijk relaxed, en ook bij het maken van de examens zelf was ik lang niet zo zenuwachtig als anderen waren. En nu vandaag met het telefoontje: ik heb de halve ochtend in mijn bed gelegen en daarna lekker wakker geworden met en douche om vervolgens op de klok te kijken en te zien dat het al 12 uur was. Kortom: relaxed.

Mijn cijfers lagen hoger dan wat ik zelf had uitgerekend met mijn eigen (streng) nagekeken werk, wat natuurlijk altijd fijn is! Ik heb lekker met vrienden en leraren staan praten op school en ben daarna weer naar huis gegaan om mijn cijfers aan mijn ouders te laten zien. Daarna hebben we lekker rond de bbq gezeten daarna ben ik naar boven gegaan om dit blogje voor jullie te tikken.

Wat betreft de afgelopen dagen in Londen: deze waren onwijs leuk maar ook onwijs vermoeiend. Ik ben echt nog steeds doodmoe ondanks het uitslapen van vanochtend dus ik kruip vanavond maar op tijd mijn bed in.

Misschien dat ik morgen tijd heb om de shoplog voor jullie op te nemen, en anders komt die er sowieso binnenkort aan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb weinig tijd gehad om foto’s te maken, dus ik weet ook niet of er nog een foto artikel aankomt. Wel kan ik jullie vertellen dat het heel erg leuk is geweest.

Ik was samen met mijn moeder 3 dagen naar Londen en heb daar lekker geshopt. Daarnaast hebben we nog een bus tour genomen door Londen heen en zijn in de Londen Eye geweest. Dit had ik vorig jaar al gedaan toen ik met school in Londen was, maar voor mijn moeder was het de eerste keer. En ondanks haar hoogtevrees vond ze het heel erg leuk.

Nou ik denk dat dit het wel weer was voor vandaag. Ik ga nog eventjes een serie kijken en dan slapen, want ik ben echt helemaal kapot. Ik spreek jullie snel weer!

2 Comments

 • Personal Update – juni 2014 | 29 juni 2014 at 19:34

  […] tijd toch wel aardig veranderd is. Ik ben natuurlijk geslaagd voor mijn havo zoals ik jullie laatst al vertelde. Daardoor heb ik nu een hoop vrije tijd, maar toch heb ik het aardig druk en geniet van de vrije […]

 • Eline 27 juni 2014 at 21:51

  Gefeliciteerd!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×