Happy New Year

1 januari 2014 4 Comments

Happy New Year! Het is alweer 2014! Wat gaat de tijd toch snel. Op het moment dat dit bericht online komt lig ik nog heerlijk in mijn bed naast mijn vriend. Hopelijk hebben jullie net zo’n leuk begin van het nieuwe jaar als dat ik heb! Dit jaar wil ik echt wat gaan doen, iets maken van mijn leven. Je leeft maar 1 keer, dus waarom geen plezier maken? Ik heb eigenlijk nooit goede voornemens voor het nieuwe jaar maar dit jaar heb ik een lijstje opgesteld van dingen die ik dit jaar wil gaan doen. Ik daag jullie uit om hetzelfde te doen en ook echt voor die doelen te gaan! Benieuwd naar mijn lijst? Kijk snel verder!

2014 word voor mij een heel belangrijk jaar. Een jaar met veel veranderingen. Met school, met thuis met van alles! Ik heb er echt ontzettend veel zin in en daarom wil ik er ook heel erg van gaan genieten. Mijn lijst met dingen die ik wil doen in 2014:

 • 50 volgers halen
 • 100 artikelen online hebben staan
 • 1 jaar lang bloggen
 • Mijn havo diploma halen
 • Beginnen met mijn vervolgopleiding
 • Op kamers gaan
 • 2,5 jaar samen zijn met mijn vriend
 • 3 jaar samen zijn met mijn vriend
 • 5 x naar de bioscoop
 • 5 x een dagje weg
 • 5 x een vreemde helpen
 • Mijn rijbewijs halen
 • Gaan shoppen met minimaal 300 euro

Dit jaar word geweldig, daar ga ik voor zorgen! En jullie? Hebben jullie plannen voor dit jaar? Goede voornemens? Ik daag jullie uit om net als mij een lijstje te maken van jullie doelen. Samen gaan we zorgen dat die doelen gaan worden behaald!

Natuurlijk zal ik updates doen over het behalen van mijn doelen. Maar ik ga er echt voor zorgen dat ze gaan lukken!

Maak jij ook zo een lijst(je)? Als je wilt kun je altijd een foto naar me sturen! Vind ik alleen maar leuk!

4 Comments

 • xsarax 5 januari 2014 at 13:37

  Ik maak ook ieder jaar voornemens 🙂

  • Irina 5 januari 2014 at 14:19

   Leuk! Zijn die van vorig jaar nog gelukt?

 • Astrid 5 januari 2014 at 13:36

  Leuke voornemens c:

  • Irina 5 januari 2014 at 14:20

   Dankje! Heb jij nog goede voornemens, of doe je daar niet aan?

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×