Happy New Year

1 januari 2015 No Comments

Ik wil beginnen door jullie allemaal een ontzettend fijn, leuk, gezellig, gezond en speciaal jaar toe te wensen. Ik hoop dat jullie het heerlijk gevierd hebben (of nog steeds vieren) met jullie dierbaren. Ik wil vandaag even met jullie terug kijken naar mijn 2014 en vooruit kijken naar 2015. Dus ga er lekker voor zitten.

2014

2014 was een belangrijk jaar voor mij. Ik ben geslaagd voor mijn havo, werd 18 jaar, ben begonnen aan een nieuwe studie, kreeg een nieuwe relatie en kreeg mijn eerste eigen paard. Dat zijn toch wel echt een aantal hoogtepunten van mijn 2014.

Ondanks het feit dat ik het examen doen van de middelbare school niet zo ontzettend spannend vond merk ik nu toch wel dat wanneer ik terug kijk ik best trots ben op hoe ik het heb gedaan. Ik heb voor al mijn vakken een ruime voldoende gehaald, en dat met het gevoel erbij dat ik niet ontzettend hard heb moeten werken. Vervolgens had ik een heerlijke extra lange zomervakantie waarin ik in een nieuwe relatie terecht kwam waar ik nu nog altijd heel erg gelukkig in ben. Na die zomer vakantie begon ik met mijn nieuwe studie, heel erg spannend, maar inmiddels voel ik me er echt op mijn plek. Ik merk wel dat het hard werken is, maar omdat ik weet dat ik hier echt iets mee ga doen, is dat niet erg. En dan als laatste mijn paard, toch wel een van de hoogtepunten van mijn jaar. Want hoe had ik ooit kunnen dromen dat ik haar ‘mijn paard’ had kunnen noemen? Ik kende haar al jaren lang en was altijd al gek op haar, maar dit is echt een droom die waarheid is geworden. Geweldig!

2015

Ook al is 2015 nog maar net begonnen, toch ben ik zeker van plan om ook dit jaar weer mijn jaar te maken. Ondanks het feit dat iedereen goede voornemens voor het nieuwe jaar maakt wil ik dit eigenlijk niet doen. Wel heb ik doelen voor dit jaar, net zoals in mijn doelen van de maand, maar dan langere termijn doelen. Ik wil namelijk dit jaar mijn rijbewijs en mijn propedeuse halen. Verder wil ik van dit jaar voornamelijk een heel erg fijn jaar maken.

De enige goede voornemens die ik mezelf zou kunnen stellen zijn om gelukkig te zijn en plezier te maken. Tijd voor mezelf nemen en doen wat goed voelt, niet altijd overal over na willen denken. Ik zie wel waar mijn hart me brengt!

Heb jij goede voornemens / doelen voor het nieuwe jaar?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×