Persoonlijk

Happy Moments | April 2015

IMG_0699

Toen ik laatst vertelde over mijn happy journal kreeg ik allemaal hele enthousiaste reacties van jullie. Ik merkte dat het idee om updates te geven van mijn journal in de smaak viel, dus ik besloot om mijn ‘happy lists’ van de afgelopen maand met jullie te delen. Wanneer het bevalt ga ik dit maandelijks doen!

IMG_0700

IMG_0703

IMG_0705

IMG_0706

IMG_0708

IMG_0710

IMG_0712 En dat was alweer mijn eerste maand van het bijhouden van een happy journal. Ik merk dat ik het leuk vind om te doen maar ook snel vergeet om ‘s avonds nog even het boekje erbij te pakken om erin te schrijven. Dat is wel jammer want dan moet ik pas later bedenken wat me ook alweer blij maakte op die dag (vooral de kleine dingen onthoud je minder lang).

Hetgeen waar ik deze maand toch wel echt het blijst mee ben geweest is het feit dat mijn omgeving mijn blog zo goed opnam. Ik wist al die tijd al wel dat mijn angst dat mensen het niets zouden vinden waarschijnlijk nergens voor nodig was, maar toch was het een hele opluchting.

Willen jullie dit soort artikelen maandelijks zien?

 

 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

5 Comment

 1. Reply
  Ria
  12 mei 2015 at 09:57

  Leuk als je dit bij houd en deelt! “Tel uw zegeningen” zongen we vroeger. Lijstje vooral ook pakken als je een keer sober bent πŸ™‚

 2. Reply
  Whaleinprogress
  4 mei 2015 at 13:40

  Ach, wat een creatief idee!

 3. Reply
  Floor
  3 mei 2015 at 16:17

  Wat leuk om te lezen! Ik vind het echt een super leuk idee πŸ˜€

 4. Reply
  Robin
  3 mei 2015 at 13:08

  Ik vind het leuk om te lezen waar je elke maand blij van werd!

 5. Reply
  Iep
  3 mei 2015 at 10:23

  Wat een leuk idee om dat zo in je happy journal op te schrijven!
  Ik wil dit soort artikelen heel graag maandelijks zien!
  Ik vind het een heel leuk concept/rubriek!
  Liefs Iep

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.