Happy list

17 maart 2014 No Comments

De meeste mensen krijgen een winter dip en worden zodra de zon gaat schijnen weer vrolijk. Ik moet toegeven dat het bij mij ook vaak zo werkt, maar op het moment heb ik zo veel aan mijn hoofd zowel op privé gebied als met school en werk dat ik gewoon even nergens meer zin in heb. Vandaar dat ik heb besloten dat ik leuke dingen op een rijtje ga zetten, en deze wil ik graag met jullie delen!

Soms denk ik dat ik anderen nodig heb om me goed te voelen. Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft. Natuurlijk is het fijn om leuke dingen met anderen te doen, maar wanneer zij even geen tijd hebben moet je niet verdrietig in een hoekje gaan zitten. Laten we zorgen dat we weer vrolijk worden!

Als eerste wil ik jullie doorverwijzen naar dit artikel, waarin ik vertel hoe ik mijn dag het beste indeel om me goed te voelen. Ik merk dat dit echt een groot verschil maakt. Wanneer ik die momentjes voor mezelf niet pak, dan trek ik het echt niet en word ik zo chagrijnig en verdrietig als maar kan.

Picture0006

Wat voor mij heel erg goed werkt is om lekker te knuffelen met mijn katten, hamster of de paarden. Ik ben gek op dieren en wanneer ik met hun bezig ben voel ik me gelijk een stuk beter. Je kunt je hart bij ze luchten en je weet dat ze nooit iets zullen doorvertellen, heerlijk is dat. En daarnaast is het geven en terugkrijgen van een knuffel altijd fijn! Van wie dan ook!

Het kijken van een leuke film werkt voor mij vaak ook. Zorg dan wel dat je geen zielige film gaat zitten kijken, want daar knap je natuurlijk niet van op! Ja tenzij je niet wilt opknappen natuurlijk, wat af en toe best kan. Maar wanneer je je weer beter wilt gaan voelen is het handig om bijvoorbeeld een grappige film aan te zetten. Of een hele goede film. Het is maar net waar jij voor kiest. Toevallig heb ik laatst weer eens The Dictator gekeken omdat ik zin had in een grappige film.

En iets waar we vaak bang voor zijn, maar ons stiekem wel erg veel beter doet voelen: eten. Pak er iets lekkers bij en verwen jezelf gewoon eens met je favoriete smaak chips of die heerlijke chocolade waar je gek op bent. Het maakt niet uit, zolang jij je maar beter gaat voelen. En geef maar toe, dat doet lekker eten vaak wel!

Vaak neem ik ook een lekker ontspannen bad en pak er een goed boek of leuk spelletje bij. Op die manier heb je echt even een lekker momentje voor jezelf, waardoor je even lekker tot jezelf kunt komen. Verwen jezelf eens, je bent het waard!

Over jezelf verwennen gesproken: waarom koop je niet eens dat paar schoenen waar je zolang over hebt getwijfeld? Of dat leuke spel? Verwen jezelf, want zo af en toe heb je dat nodig.

En als je vrienden tijd hebben: spreek met ze af! Ga leuke dingen doen! Loop desnoods in je eentje een rondje buiten, want ook de buitenlucht zal je goed doen. Kortom maak er wat van!

Wat doe jij om jezelf op te vrolijken?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×