Lifestyle

Happy Christmas List

Tweede kerstdag alweer! Hopelijk hebben jullie gisteren allemaal een hele fijne dag gehad met vrienden en/of familie en gaan jullie nog een hele leuke tweede kerstdag tegemoet vandaag. Gisteren zag ik bij Svenja een ‘Happy Christmas List’ verschijnen en dit vond ik zo een leuk idee dat ik besloot deze vandaag ook te maken. Ik ga je dan ook vertellen waarom ik zo veel van kerst houd!

Ik houd van de kerst omdat…

 • Ik ongegeneerd mee kan zingen met kerstliedjes.
 • We dan lekker gaan gourmetten.
 • Ik dan samen met familie ben: ontzettend gezellig.
 • Ik kan uitpakken met mijn outfit, make-up en haar: maar het moet niet.
 • Ik eindelijk de cadeautjes onder de kerstboom kan uitpakken.

 • We altijd iets extra speciaals eten.
 • Ik de hele dag lekker niets hoef te doen waar ik geen zin in heb.
 • Het er overal vrolijk uit ziet door de vele kerstverlichting.
 • Iedereen in een vrolijke bui is rondom de kerst.
 • Ik heerlijk foute kerst films kan kijken.

Vandaag vier ik de kerst gezellig met mijn ouders en ga vanavond heerlijk gourmetten. Wat is jullie planning deze tweede kerstdag?

 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  26 december 2016 at 09:50

  Fijne dag!

 2. Reply
  All About Bertina
  26 december 2016 at 08:46

  Wat een leuk artikel. Ik ben ook zo dol op de kerst. Misschien dat ik vandaag ook nog zo’n artikel online ga zetten. Ik zal jullie in ieder geval even erin vermelden. Fijne tweede kerstdag gewenst lieve Irina. <3
  All About Bertina onlangs geplaatst…TAG | CHRISTMAS 2016My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.