Happy Christmas List

26 december 2016 2 Comments

Tweede kerstdag alweer! Hopelijk hebben jullie gisteren allemaal een hele fijne dag gehad met vrienden en/of familie en gaan jullie nog een hele leuke tweede kerstdag tegemoet vandaag. Gisteren zag ik bij Svenja een ‘Happy Christmas List’ verschijnen en dit vond ik zo een leuk idee dat ik besloot deze vandaag ook te maken. Ik ga je dan ook vertellen waarom ik zo veel van kerst houd!

Ik houd van de kerst omdat…

 • Ik ongegeneerd mee kan zingen met kerstliedjes.
 • We dan lekker gaan gourmetten.
 • Ik dan samen met familie ben: ontzettend gezellig.
 • Ik kan uitpakken met mijn outfit, make-up en haar: maar het moet niet.
 • Ik eindelijk de cadeautjes onder de kerstboom kan uitpakken.

 • We altijd iets extra speciaals eten.
 • Ik de hele dag lekker niets hoef te doen waar ik geen zin in heb.
 • Het er overal vrolijk uit ziet door de vele kerstverlichting.
 • Iedereen in een vrolijke bui is rondom de kerst.
 • Ik heerlijk foute kerst films kan kijken.

Vandaag vier ik de kerst gezellig met mijn ouders en ga vanavond heerlijk gourmetten. Wat is jullie planning deze tweede kerstdag?

 

2 Comments

 • Ria 26 december 2016 at 09:50

  Fijne dag!

 • All About Bertina 26 december 2016 at 08:46

  Wat een leuk artikel. Ik ben ook zo dol op de kerst. Misschien dat ik vandaag ook nog zo’n artikel online ga zetten. Ik zal jullie in ieder geval even erin vermelden. Fijne tweede kerstdag gewenst lieve Irina. <3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×