Halloween snoep proeven met Danique

Halloween snoep proeven met Danique

25 oktober 2019 1 Comment

Yay! Na heel veel vragen heb ik eindelijk weer eens een video samen met Danique voor jullie! Ik kocht namelijk een heleboel Halloween snoep bij de Xenos en Lidl wat we in deze video allemaal voor jullie gaan proeven. Van vampier gebitjes tot knetter suiker, spookjes chips en oogbollen: er komt van alles voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 28 oktober 2019 at 17:43

  Leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×