HALLOWEEN LUSH BATH DEMO – Lord Of Misrule, Monster’s Ball & Pumpkin

30 oktober 2016 2 Comments

HALLOWEEN LUSH BATH DEMO - Lord Of Misrule, Monster's Ball & Pumpkin

Met Halloween voor de deur leek het me heel erg leuk om een speciale editie van de Lush Bath Demo serie te maken: een Halloween versie! Ik bestelde 3 verschillende bath bombs uit de Halloween collectie en laat ze vandaag aan jullie zien in deze video. Heb je al zin in een spookachtig bad?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Beauty Treasures 1 november 2016 at 09:47

  Ik ga niet vaak in bad (ik ben een douche mens), maar als ik het een keertje doe, vind ik het wel prettig om een Lush bruisbal te gebruiken.

  • Irina 1 november 2016 at 10:48

   Ja ze zijn ook echt onwijs fijn ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×