Gymshark shoplog: Shop or Flop

Gymshark shoplog: Shop or Flop

22 december 2020 No Comments

Vandaag is het tijd om het eerste sportmerk ooit te testen in mijn Shop or Flop video. Ik kreeg vragen of ik de items van Gymshark eens wilde proberen en dat is precies wat ik vandaag ga doen. Ik bestelde vier verschillende setjes welke ik allemaal test op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×