Gymshark shoplog: Shop or Flop

Gymshark shoplog: Shop or Flop

22 december 2020 No Comments

Vandaag is het tijd om het eerste sportmerk ooit te testen in mijn Shop or Flop video. Ik kreeg vragen of ik de items van Gymshark eens wilde proberen en dat is precies wat ik vandaag ga doen. Ik bestelde vier verschillende setjes welke ik allemaal test op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×