Guts & Gusto shoplog: SHOP OR FLOP

Guts & Gusto shoplog: SHOP OR FLOP

3 februari 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor weer een nieuwe aflevering van Shop or Flop, met vandaag de (web)shop Guts & Gusto in de test. Ik test alle items op prijs/kwaliteit-verhouding en natuurlijk op size inclusivity. Kun je hier als curvy girl shoppen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×