Grote pakketjes unboxing

26 juli 2017 No Comments

Toen ik thuis kam van vakantie stond er een hele stapel met pakjes op me te wachten. Een deel ervan had ik zelf besteld, maar een deel ervan heb ik ook ontvangen voor samenwerkingen of van persbureaus. Ik vroeg jullie of jullie het leuk zouden vinden om een grote unboxing video te zien en toen daar volmondig ‘ja’ op terug kwam heb ik de video meteen opgenomen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×