Grote investering, productief & winactie // WEEKVLOG #100

Grote investering, productief & winactie // WEEKVLOG #100

1 februari 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor weekvlog nummer 100: tijd voor een feestje! Ik doe dan ook een winactie waarbij je het boek Body Positive Power kunt winnen: mijn absolute favoriet op het gebied van body positive boeken. Verder ben ik eindelijk weer eens productief bezig en doe een grote investering in mezelf en mijn bedrijf. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×