Grieks snoep proeven met mijn moeder

Grieks snoep proeven met mijn moeder

13 augustus 2018 No Comments

De vakantievlogs van Athene, Milos en Santorini dit jaar hebben jullie natuurlijk al voorbij kunnen zien komen, en ook een artikel vol met outfit’s die ik op vakantie droeg. Op vakantie filmde ik echter nog een video: samen met mijn moeder. We proeven in deze video een heleboel Grieks snoepgoed en vertellen wat we er van vinden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×