Fashion, Video

Graduation Dress & Hoofddorp Shoplog

thumbnail

Ik heb alweer geshopt. Ik weet dat het wel heel veel shoplogs dicht op elkaar zijn, maar ik ben gewoon gek op shoppen en kan mezelf gewoon niet altijd bedwingen. Ik ben samen met een vriendin wezen shoppen in Hoofddorp, en laat jullie ook zien welke jurk en schoenen ik voor mijn diploma uitreiking had gekocht, dus kijk snel verder!

Hopelijk komen de shoplogs jullie strot nog niet uit want ik wil binnenkort ook nog uit huis shoplogs gaan opnemen met spullen die ik voor mijn kamer heb gekocht! Dat is natuurlijk een heel andere soort shoplog dan dit dus dat moet goed komen! Laat vooral achter wat voor soort filmpjes jij graag wilt zien dan ga ik daarmee aan de slag!

Ik merk trouwens dat ik steeds comfortabeler wordt voor de camera, dus als ik het vaker blijf doen dan zullen mijn filmpjes vast verbeteren! Ik hoop het echt want ik vind het heel erg leuk om te doen!

Willen jullie zo vaak shoplogs zien, of kan ik beter dingen opsparen en dan eens in de zoveel tijd een grote shoplog doen?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.