Go Pro Hero 5 Black unboxing + review

25 juni 2017 No Comments

Zoals jullie hebben kunnen zien in de weekvlog van mijn verjaardag, heb ik een Go Pro Hero 5 Black gekregen. Ik heb hem speciaal voor jullie niet meteen uitgepakt maar heb gewacht tot ik kon filmen, dus vandaag heb ik een unboxing en review video voor jullie! Het is een beetje stuntelig, zeker aan het begin, maar ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×