Glühwijn cake bakken + cozy at home dag // VLOGMAS #3

Glühwijn cake bakken + cozy at home dag // VLOGMAS #3

4 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 3! Ik heb een heerlijke cozy at home dag, waarin ik geen afspraken of verplichtingen heb. Oftwel: lekker ontspannen! Er komt een leuk pakketje binnen en ik besluit om een glühwijn cake te bakken met een bakmix die ik online tegen kwam. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×