Gezond leven zonder focus op gewicht of afvallen: zo doe je dat // REAL TALK #29

2 augustus 2023 No Comments

Vandaag is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van Real Talk: de serie op mijn YouTube kanaal waarin ik al jullie vragen rondom zelfliefde, lichaamsacceptatie en mentale gezondheid beantwoord. Zo heb ik het o.a. over hoe je gezond kunt leven zonder de focus te leggen op je gewicht op afvallen. Hopelijk heb je er iets aan: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×