Gezellige zomerdag: uit lunchen, bbq'en & pakketjes unboxen // VLOG #21

Gezellige zomerdag: uit lunchen, bbq’en & pakketjes unboxen // VLOG #21

2 juni 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee op een heerlijke zomerdag waarin ik gezellig ga lunchen in Utrecht met Samyra, ’s avonds samen met mijn moeder BBQ en je een aantal toffe pakketjes laat zien die zijn binnen gekomen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×