Gezellige Kerstavond & mijn gekregen kerstcadeaus // VLOGMAS #24

Gezellige Kerstavond & mijn gekregen kerstcadeaus // VLOGMAS #24

25 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 24! Het is de dag van Kerstavond, mama is ook vrij en we besluiten er een gezellige dag van te maken met o.a. spelletjes, Harry Potter, gourmetten en natuurlijk kerstcadeautjes. Ik neem jullie weer mee en laat je mijn gekregen kerstcadeaus van 2021 zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×