Gezellige afspraken, Monki shoplog & bijpraten // VLOG #25

Gezellige afspraken, Monki shoplog & bijpraten // VLOG #25

19 augustus 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een gezellige vlog! Ik neem je mee naar een aantal gezellige afspraken met vriendinnen, doe een kleine try-on Monki shoplog met geweldige nieuwe items en daarnaast vond ik het wel weer eens tijd om lekker bij te praten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×