Gezellige afspraken & minder goed nieuws // WEEKVLOG #42

Gezellige afspraken & minder goed nieuws // WEEKVLOG #42

28 oktober 2019 1 Comment

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week had ik een aantal gezellige afspraken op de planning staan. Zo ging ik een dagje naar Amersfoort met Daniëlle en kwam Danique langs om samen een video te filmen. Helaas kregen we echter ook minder goed nieuws te horen over Brownie en zat ik qua energielevel niet zo goed in mijn vel waardoor ik een pamper besloot te houden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 28 oktober 2019 at 17:43

  Wat een vervelend nieuws en wat balen van je energie!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 43 – Styling adviesgesprek & een geruit pakMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×