Gezellige afspraken & minder goed nieuws // WEEKVLOG #42

Gezellige afspraken & minder goed nieuws // WEEKVLOG #42

28 oktober 2019 1 Comment

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week had ik een aantal gezellige afspraken op de planning staan. Zo ging ik een dagje naar Amersfoort met Daniëlle en kwam Danique langs om samen een video te filmen. Helaas kregen we echter ook minder goed nieuws te horen over Brownie en zat ik qua energielevel niet zo goed in mijn vel waardoor ik een pamper besloot te houden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 28 oktober 2019 at 17:43

  Wat een vervelend nieuws en wat balen van je energie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×