Gezellige afspraken & laatste vakantie aankopen // VLOG #22

Gezellige afspraken & laatste vakantie aankopen // VLOG #22

14 juni 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik heb een aantal gezellige afspraken met vriendinnen waarbij ik een dagje naar Zwolle ga en cocktails drink op een terras. Verder ben ik druk bezig met de laatste vakantie voorbereidingen en doe dan ook een kleine shoplog met de laatste vakantie aankopen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×