Gezellige afspraken & dierenarts bezoek // WEEKVLOG #131

Gezellige afspraken & dierenarts bezoek // WEEKVLOG #131

4 oktober 2021 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe weekvlog! Deze week had ik heerlijk vakantie, waarbij ik dus ook meerdere gezellige afspraken had staan. Zo ging ik samen met Samyra boek-shoppen bij The Mall of the Netherlands, met Danique herfst-shoppen bij tuincentrum de Bosrand en hield ik een Disney filmmarathon met vriendinnen van stal. Daarnaast had arme Cinna een ongeluk waardoor we een onverwacht dierenarts bezoek hadden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×