Gezellig weekend: Elfia, bollenvelden & even bijpraten

Gezellig weekend: Elfia, bollenvelden & even bijpraten

9 mei 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik nam je een aantal weken terug namelijk mee tijdens een gezellig weekend waarin ik naar Elfia in Haarzuilens ging en daarnaast ook een bezoekje bracht aan de bollenvelden om hier foto’s te maken. Daarnaast praat ik je gezellig bij over de airco die eindelijk is geïnstalleerd en hoe het nu met me gaat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×