Getriggerd door dieet reclames & zo creëer je een routine // REAL TALK #18

Getriggerd door dieet reclames & zo creëer je een routine // REAL TALK #18

14 januari 2022 No Comments

Tijd voor de eerste Real Talk aflevering van 2022! Ik besloot jullie weer de kans te geven om al je vragen over onderwerpen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie in te sturen via Instagram en beantwoord deze vandaag in deze video. Ik heb het o.a. over wat je kunt doen als je getriggerd wordt door alle dieet reclames momenteel, hoe je een routine kunt creëren waardoor je mentale gezondheid verbetert en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×