Get ready with me // kerst editie

Get ready with me // kerst editie

26 december 2019 No Comments

Fijne tweede Kerstdag! In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik mijn make up doe voor de kerst en praat ik ondertussen over mijn plannen voor deze dagen. Doe je gezellig samen met mij jouw make up? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×