Get ready with me // kerst editie

Get ready with me // kerst editie

26 december 2019 No Comments

Fijne tweede Kerstdag! In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik mijn make up doe voor de kerst en praat ik ondertussen over mijn plannen voor deze dagen. Doe je gezellig samen met mij jouw make up? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×