Get Ready With Me – Filmen

5 juli 2015 No Comments

get ready with me

Het leek me leuk om een keer een Get Ready With Me filmpje op te nemen! Normaal gesproken doe ik eigenlijk vrij weinig makeup op, behalve als ik een filmpje opneem voor mijn blog en youtube kanaal. Ik laat hier dus zien hoe ik me klaarmaak voor het filmen! Dit is de look die ik in dit filmpje droeg. Alle gebruikte producten heb ik hieronder op een rijtje gezet!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal

Gebruikte producten

Gezicht
Catrice BB Allround Foundation 020 Rosy Beige

The Bodyshop Tea Tree Concealer 01
Rimmel Stay Matte Pressed Powder 008 Cashmere

Essence Floral Grunge Blush 01 Be Flowerful

Wenkbrauwen
‘Faint’ uit het Urban Decay Basiscs pallette
Essence Eyebrow Designer 04 Blonde

Ogen
‘Venus’ uit het Urban Decay Basics palette
‘Naked 2’
uit het Urban Decay Basics palette
Faint’ uit het Urban Decay Basics palette
Catrice Liquid Liner 010 Dating Joe Black
Catrice Ultimate Lash Multimizer Waterproof

Lippen
Catrice Matt Lipcolour, Normadic Traces collectie: C02 Urban Red

Kwasten
Real Techniques Stippling Brush
Essence Powder Brush
Essence Blush Brush
Real Techniques Brow Brush – review
Real Techniques Accent Brush – review
Real Techniques Base Shadow Brush – review
Essence Crease Brush
HEMA Blending Brush

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×