Gestopt met mijn studie? - make up & kletsen

Gestopt met mijn studie? – Make up & kletsen

7 september 2018 No Comments

Aangezien het alweer een hele tijd terug is dat ik jullie voor het laatst een persoonlijke update kreeg vond ik het weer hoog tijd. Ik kreeg ontzettend veel vragen van jullie over hoe het nu met mij gaat, of ik weer ga studeren dit jaar en wat mijn plannen verder zijn. In deze video geef ik jullie dan ook een uitgebreide uitleg en probeer al jullie vragen te beantwoorden terwijl ik mijn make up doe. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×