Beauty, Video

Gestopt met mijn studie? – Make up & kletsen

Gestopt met mijn studie? - make up & kletsen

Aangezien het alweer een hele tijd terug is dat ik jullie voor het laatst een persoonlijke update kreeg vond ik het weer hoog tijd. Ik kreeg ontzettend veel vragen van jullie over hoe het nu met mij gaat, of ik weer ga studeren dit jaar en wat mijn plannen verder zijn. In deze video geef ik jullie dan ook een uitgebreide uitleg en probeer al jullie vragen te beantwoorden terwijl ik mijn make up doe. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.